Teatru pentru copiii cu vârste între 1 şi 3 ani

14/01/2013
By

În data de 18 ianuarie, de la ora 18.00, Teatrul Ion Creangă îi aşteaptă pe cei foarte mici, alături de părinţii sau bunicii lor, la spectacolul “LaLaLaDoDo”. Reprezentaţia, adresată copiilor cu vârsta între 1 şi 3 ani, spune povestea fascinantă a sunetelor şi a prieteniei. 

Reluăm spectacolul “LaLaLaDoDo” după o pauză de mai bine de trei ani, timp în care atât eu, cât şi colega mea, Oana Rusu, am devenit mămici. Faptul că jucăm acum şi pentru fetele noastre, iar ele reacţionează exact aşa cum ne-am gândit noi că va reacţiona publicul, ne dă imensa satisfacţie că spectacolul îşi atinge scopul, că mesajul ajunge unde trebuie şi că am avut o intuiţie bună. “LaLaLaDoDo” face parte din programul Educaţia timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, iniţiat de Cornel Todea, în anul 2005, şi este inclus şi în cadrul proiectului european Small Size, din care Teatrul Ion Creangă face parte. Acum, mai mult ca oricând, îmi dau seama de importanţa majoră a continuării şi dezvoltării programelor de educaţie timpurie, cu toate ramurile pe care le implică, atât în ţară cât şi în lume, şi mă bucur că Teatrul Ion Creangă se implică în a oferi spectacole potrivite pentru cei mai mici dintre spectatori, că le dezvoltă interesul pentru artă încă de la cele mai fragede vârste. declară Carmen Palcu Adam, actriţă a Teatrului Ion Creangă.

Alături de ateliere de teatru şi cursuri, spectacolele din cadrul acestui program se constituie într-o campanie de educare a părinţilor cu privire la psihologia copilului, care îşi creează baza viitorului caracter încă din primii ani de viaţă. Până în prezent, la Teatrul Ion Creangă, în cadrul programului Educaţia Timpurie.Teatru pentru 0-3 ani, au fost realizate 9 producţii: Baloane Colorate, Greierele şi furnica, Cucu Bau cu Ham şi Miau, LaLaLaDodo, Rotocol, Seminţe-Semi, Alb şi Negru, Dulapul cu vise şi Povestea spicului de grâu.   
          Din distribuţia spectacolului “LaLaLaDoDo” fac parte actriţele Carmen Palcu Adam şi Oana Rusu, în regia Danielei Andrei, muzică realizată deBogdan Burlăcianu. Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53, iar preţul este 12.72 lei (adulţi) şi 8.48 lei (copii). Programul reprezentaţiilor şi al casei de bilete poate fi urmărit pe www.teatrulioncreanga.ro şi pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

Veniţi cu cei mici la Teatrul Ion Creangă, să (re)descoperim poveştile copilăriei împreună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Sustinem


Exclusiv ZC: “Calatorie prin curcubeu” si Firicel in librarii

VIS IN DUNGI

Poza zilei

Anul I la LitereCrede in minuni!

Ai probleme? Sună!

Cartea Copiilor

Sustinem o campanie de nota ZC

SIGURANTA AUTO
siguranta

Azi ne place

Papa bun!

Articole Recente