Centrul Medical Unirii: Reducere 50% pentru testul Papanicolau

16/03/2010
By

În perioada 15 martie- 30 aprilie, CMU oferă 50% discount femeilor care aleg să fie prevăzătoare şi să îşi facă testul Papanicolau Clasic. Numai în 2009, la Centrul Medical Unirea, 12.000 de femei şi-au făcut testul Papanicolau.

De reducerea de 50% beneficiază orice femeie, arondată sau nu a Centrului Medical Unirea care îşi face programare la oricare dintre sediile CMU Băneasa, Unirii, Enescu, Opera Center, Charles De Gaulle şi Iride. Programările se pot face la numarul de telefon: 021 9CMU (021 9268) în perioada 15 martie – 30 aprilie.

Unul dintre obiectivele permanente ale CMU, care se regăseşte în absolut toate demersurile noastre este încurajarea controlului preventiv. Femeile trebuie să îşi însuşească obişnuinţa unui control periodic ginecologic pentru a putea depista precoce şi astfel evita un număr mare de afectiuni”, a declarat Dr. Bogdanka Miliţescu Director Medical CMU. „Testul Papanicolau, sau examenul de citologie vaginală, şi testul HPV sunt foarte eficace în detectarea prezenţei celulelor anormale înainte ca acestea să devină maligne, fiind un semnal de alarmă pentru orice femeie care are astfel posibilitatea să acţioneze din timp”, a adăugat Dr. Miliţescu.

Conform Asociaţiei Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, şase românce mor în fiecare zi din cauza cancerului de col uterin, şi asta cu toate că există testul preventiv Papanicolau, un examen medical simplu, nedureros, care permite depistarea precoce a bolii. O vizită la medicul ginecolog, de două ori pe an, pentru efectuarea unui test Papanicolau poate însemna depistarea la timp a cancerului de col uterin. Testul dureaza cateva minute, este nedureros şi nu are nicio contraindicaţie de vârstă.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Sustinem


Exclusiv ZC: “Calatorie prin curcubeu” si Firicel in librarii

VIS IN DUNGI

Poza zilei

Anul I la LitereCrede in minuni!

Ai probleme? Sună!

Cartea Copiilor

Sustinem o campanie de nota ZC

SIGURANTA AUTO
siguranta

Azi ne place

Papa bun!

Articole Recente