Atelier de creaţie florală pentru copii “Copii, zâmbete şi flori, Zâna Iarnă”

25/01/2013
By

 Mâine, 26 ianuarie 2013, de la ora 12:30, are loc o noua ediţie a atelierelor de creaţie florală pentru copii “Copii, zâmbete şi flori”, organizate de Magia Florilor şi Interaktiv University. La început de an, ne amintim ce sunt florile, în ce ocazii şi in ce moduri le oferim, cum le combinăm. Pentru că suntem în plină iarnă, am ales să descoperim florile albe. Zâna iarnă ne va aduce pe aripile ei mai multe flori de culoarea zăpezii, pe care le vom uni în aranjamente parcă ingheţate.Apoi vom accesoriza totul pe placul celor mici. Fiecare copil îsi va lua la final creaţia acasă, şi va primi şi o dovadă a participării sale la atelier.

            Data: 26 ianuarie, ora 12:30, sediul CROS (Intrarea Mihai Eminescu nr.5)

            Costul atelierului este de 70 de lei şi include toate materialele folosite şi aranjamentul final ce va fi luat acasă. Pentru primii cinci cititori ai site-ului Ziarul Copiilor, oferim o reducere specială, preţul participării fiind de doar 40 de lei! Va asteptăm să descoperim împreuna Magia Florilor.

Pentru înscriere, vă rugăm trimiteţi un email la adresa ioasi_ro@yahoo.com în care specificaţi că participaţi la promoţia din Ziarul Copiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Sustinem


Exclusiv ZC: “Calatorie prin curcubeu” si Firicel in librarii

VIS IN DUNGI

Poza zilei

Anul I la LitereCrede in minuni!

Ai probleme? Sună!

Cartea Copiilor

Sustinem o campanie de nota ZC

SIGURANTA AUTO
siguranta

Azi ne place

Papa bun!

Articole Recente