17 martie: Pinocchio, repovestit de Teatrul Zurli

12/03/2013
By

Duminică, 17 martie, de la ora 10:30 şi 12:00, la Muzeul Ţăranului Român se joacă spectacolul Pinocchio. Povestea este plină de peripeţii de tot felul, iar personajele sunt realizate exact după dorinţele copiilor. Pinocchio nu e mincinos, el doar nu spune adevarul şi este prea credul. Se lasă mult prea uşor păcălit de vorbele mieroase ale vulpoiului şi motanului. Copiii pleacă de la spectacol înţelegând că trebuie să spunem adevarul pentru că  minciuna  complică lucrurile şi ne încurcăm atât de tare încât nu mai ştim nici de unde am pornit.

            Personajele negative sunt  ilustrate foarte bine de Vulpoi şi Motan, factorul moralizator este Gepeto, personajul pozitiv- Zâna Bună, iar Pinocchio este păpuşa cu suflet de la care copiii vor învăţă multe lucruri si se vor identifica cu ea în multe privinţe.

            La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care îşi aduc părinţii la teatru, cei mici dansează înainte de reprezentaţie şi cei mari îi aplaudă din tot sufletul. La final toată lumea primeşte bomboane.

            Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Before you submit form:
Human test by Not Captcha

Sustinem


Exclusiv ZC: “Calatorie prin curcubeu” si Firicel in librarii

VIS IN DUNGI

Poza zilei

Anul I la LitereCrede in minuni!

Ai probleme? Sună!

Cartea Copiilor

Sustinem o campanie de nota ZC

SIGURANTA AUTO
siguranta

Azi ne place

Papa bun!

Articole Recente