Big Dandelion is Watching You
Forumul de ZC Forumul de ZC
Quote: Vreau valiza inapoi si sa se desfiinteze DNA-ul.
Becali

*
Bine ai venit, Vizitator. Te rugam sa intri sau sa te inregistrezi.
Ai pierdut mail-ul de activare?
September 09, 2010, 10:33:58 PM

Login with username, password and session length

Mom's business

Pagini: [1]   Jos
  Trimite acest subiect  |  Print  
Autor Subiect: Harta Mamelor  (Citit de 1083 ori)
papadie
Umbra unui neuron
Administrator
Trade Count: (0)

Sex: Fata
Postari: 584

« ..: September 24, 2009, 08:31:03 PM »

Crina a avut o idee minunata:

MOM MAPS:

" Uneori ma plictisesc de parcul de peste drum. E minunat ca il avem asa aproape, dar aplicarea principiului “nici o masa fara peste” duce la saturatie. Plus ca Rares deja cunoaste cu ochii inchisi drumul spre locul de nisip. Si dupa ce am carat kilograme de nisip in casa, fac toate scamatoriile ca sa reusesc sa-l deviez de la traseu.

Si in situatia in care vrei sa schimbi decorul dar suferi de o mare pana de idei, ce faci? Eu una ma tot invart pe la calculator, imi frang mainile si pana la urma ajung in acelasi parc vecin, cu promisiunea ca maine mergem in alta parte. Si maine o iau de la capat.

Asa ca am fost incantata cand am dat peste  Mom maps. Proiectul a doua mamici, din cealalta parte a lumii, care foloseste harta domnului Google. Ideea este foarte simpla: oricine poate intra sa marcheze pe harta un parc, un loc de joaca, un muzeu sau un restaurant din orice colt al lumii. Poate scrie si o impresie despre acel loc, ii poate da o nota, poate atasa si o poza. Toate astea pentru ca mamici in situatia subsemnatei, sa poata cauta rapid o destinatie distractiva pentru copil.

Din pacate pentru Bucuresti nu era nimic marcat. Asa ca am mazgalit pe harta un parc drag noua, parcul Tei. Si asta o poate face oricare dintre voi, cu cat mai multe cu atat mai bine. Fiecare mamica stie un parc dragut, poate in spatele blocului, unde e liniste, sau unde sunt leagane pentru copii mai mici, sau unde se joaca cei putin mai mari cand ies de la scoala. Sau poate un loc de joaca acoperit, ca tot vine vreme cu ploaie si vant. Sau poate un restaurant unde sa mergi cu copii e un must-have. Ar fi minunat ca din doua click-uri sa vezi ce optiuni ai pentru tine si copii.

Iar mamicile care poseda un Iphone sau Ipod touch, pot sa-si instaleze aplicatia pe telefon. Asa ca in situatia destul de probabila a razgandirii copilului, pot redirectiona taxiul, tramvaiul sau caruciorul spre orice alt loc. Si totul din mers.

Propun ca mafia, cu tot cu mamicile ei, sa-si marcheze teritoriul!"

« Ultima modificare: September 25, 2009, 10:00:15 AM pus(e) de papadie » Inregistrat
Witch
there is no such thing as a "good witch"
Administrator
Trade Count: (+1)

Sex: Fata
Vârsta: 34
Postari: 238

I believe in angels

« Raspunde #1 ..: September 24, 2009, 09:12:38 PM »

Eu, eu, eu!
HO SHI MIN

Mi-am dorit dintotdeauna un spaţiu de lucru prietenos cu copiii. Undeva, lângă o grădină mare, în care Irina să se poată juca nestingherită, cu un mic foişor şi poate o fântână, un leagăn, eventual un tobogan şi mulţi copaci. Visam un colţ cu umbră şi un colţ cu soare. Un petec de iarbă tunsă periuţă, pe care Irina să-şi pună o păturică şi să-şi invite prietenele la infuzii fantastice şi prăjituri imaginare. Şi cât ea desenează şi povesteşte aventuri de la grădi, eu să stau să scriu la un laptop, fără să am nevoie de priză sau de lampă. Să iau din când în când o gură de cafea şi să mai arunc o ocheadă spre ele.

N-am crezut că un spaţiu, până anul trecut tipic bucureştean, se poate transforma în spaţiul meu de lucru din vis.  (more)
Inregistrat
crina
Trade Count: (0)
In trecere
*

Postari: 12

« Raspunde #2 ..: September 25, 2009, 09:47:27 AM »

Eu am o problema cu indicatorul rosu care nu e fix la adresa la care e parcul. Si nu stiu cum sa-l fac sa fie. Le-am trimis acum un e-mail mamicilor de peste ocean pentru suport tehnic Smile.
Inregistrat
Tags: harta mame 
Pagini: [1]   Sus
  Trimite acest subiect  |  Print  

Salt la:  

In joaca
In joaca
Verde ploaie
Papadie
Imi doresc
Imi Doresc - Blog

TinyPortal v1.0.5 beta 1© Bloc

Acest forum foloseste: MySQL Acest forum foloseste: PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

(c) Ziarul Copiilor
Acest forum foloseste: XHTML 1.0! Acest forum foloseste: CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Pagina generata in 5.884 secunde cu 34 interogari.